Muizenplaag Bestrijden Bel direct met de lokale bestrijder: 085-0298502

Bel ons direct

085 - 029 8502

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
kosten van muizenbestrijding

Kosten van muizenbestrijding

In Nederland komen verschillende soorten muizen voor. De schade die deze beesten aanbrengen ligt vaak bij het kapot knagen van bijvoorbeeld bedrading. Hoewel u een en ander zelf kan doen met muizenvallen en klemmen, is het aan te raden om bij een plaag een professioneel bedrijf in te schakelen. De kosten van muizenbestrijding zijn relatief laag en zorgt ervoor dat u definitief van deze ongewenste huisbewoner af bent.

Kosten van muizenbestrijding

Mocht u een professioneel bedrijf willen inschakelen, dan beginnen de tarieven zo ongeveer bij een 90 euro inclusief btw. Uiteraard afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid muizen op een locatie. Vraag een offerte aan om te zien wat het in uw specifieke geval de kosten muizen bestrijding zullen zijn.

Zelf aan de slag met muizen bestrijden

U kunt uiteraard zelf één en ander doen aan de bestrijding van muizen in uw huis. Gif of klemmen kunnen ervoor zorgen dat u af en toe een muis vangt. Dit is ook volgende als er een verdwaalde muis in uw huis zit. Vaak heeft u echter minder geluk en zitten er meer. Om deze grotere aantallen te bestrijden werken deze middelen niet en zal u de hulp van een professional nodig hebben.

Oorzaak van muizen

Een professional kan er namelijk met speciale bestrijdingsmiddelen voor zorgen dat de hele muizenkolonie in uw huis zal verdwijnen. De middelen worden door de muis meegenomen naar het nest en vandaar uit zullen alle muizen uiteindelijk in aanraking komen met het bestrijdingsmiddel en overlijden.

Opnieuw last van muizen

Deze bestrijdingsmiddelen zorgen er tevens voor dat muizen niet snel terug zullen keren op een zelfde plek. Het middel is namelijk zo grondig dat tot lange tijd na het uitzetten van het middel, muizen geen kans krijgen opnieuw in een locatie te nestelen. De kosten van muizenbestrijding zijn wat dat aangaat ook een investering om uw huis ook in de toekomst muis-vrij te houden.

Bestrijdingsmiddelen particulier

Er is voor de particulier gif te koop tegen muizen in huis. Deze zijn echter van een sterke die een enkele muis moet doden. Zelfs dat lukt vaak al niet. Bovendien kunnen deze middelen schadelijk zijn voor eventuele huisdieren die u heeft rondlopen in huis.

Een professional echter, heeft speciale vele malen sterkere bestrijdingsmiddelen die zeker effectief zijn. Zij zorgen er ook voor dat uw huisdieren hier niet mee in aanraking kunnen komen. Wat dat aangaat zijn de kosten van muizenbestrijding uiteindelijk nog vrij laag, vergeleken met de effectiviteit van particuliere oplossingen.

Gezondheid van personen

Bestrijdingsmiddelen zijn giftig en u moet er in principe niet mee in aanraking komen. Ze zijn echter niet schadelijk voor de gezondheid. De bestrijdingsmiddelen zijn er special voor gemaakt om in huis te gebruiken. U hoeft dus niet bang te zijn dat het ook maar enigszins schadelijk is voor uzelf als u deze op de voorgeschreven manier gebruikt.

Ziektes door muizen

Muizen kunnen in principe virussen met zich meebrengen. Het hantavirus is hier een voorbeeld van. Toch is de kans dat u dit oploopt door een muis in huis redelijk laag. Er is slechts een betrekkelijk groter risico bij mensen die veel op het platteland of in de bossen leven of werken.

kosten van muizenbestrijding

Resten van muizen

Heeft u onverhoopt resten van muizen in uw woning, haal deze dan weg met een vochtige doek. Bijvoorbeeld muizenkeutels kunt u zo het beste opruimen.

Mocht het mogelijk zijn, probeer een oppervlakte van met bleek te reinigen. Zo is dit altijd raadzaam te doen bij een vloer die sporen van muizen vertoont. Probeer altijd zorgvuldig met resten om te springen.

Zelf muizen voorkomen

U kunt zelf een hoop doen om te voorkomen dat deze ongewenste gast in uw huis komt wonen. Zorg ervoor dat uw huis netjes is. Laat geen etensresten slingeren en probeer levensmiddelen goed afgesloten weg te zetten. Dit kan al een hoop schelen, echter biedt het uiteraard geen garantie dat er toch muizen in uw huis nestelen.

Voorkomen door een professional

Uw kunt de professional ook inschakelen als er nog geen muizen in uw huis zitten. Het al oude voorkomen is beter dan genezen gaat ook hier op. Met bestrijdingsmiddelen kan de professional er namelijk voor zorgen dat er in uw muis geen muizen zullen gaan nestelen. Een prettige gedachte. Voor de prijs muizenbestrijding hoeft u het zeker niet te laten.

Prijs muizenbestrijding

Muizenbestrijding kosten zijn relatief laag als u de taak meteen goed aanpakt en een professional inschakelt. De kosten van muizen bestrijding vallen dergelijk mee. Zeker in vergelijking met particuliere oplossingen. Deze kunnen het probleem namelijk vaak niet helemaal oplossen. Uiteraard komt u dan toch bij de professional uit, die het probleem definitief kan oplossen.

Offerte aanvragen voor muizenbestrijding

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Zo krijgt u van ons inzicht in de kosten van muizenbestrijding voor uw situatie. Wilt u eerst nog wat advies inwinnen, bel dan met ons telefoonnummer. Een deskundige staat u dan graag te woord over uw muizenprobleem.

De offerte kunt u aanvragen door op de knop hieronder te klikken. Hierop vindt u ook ons telefoonnummer.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8502, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed