Muizenplaag Bestrijden Bel direct met de lokale bestrijder: 085-0298502

Bel ons direct

085 - 029 8502

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
Muizen

Hoe een muis vangen?

Muizen in en om huis zijn er altijd geweest en zullen er ook altijd zijn. Er zijn verschillende soorten muizen die zich een weg knagen door de bekabeling en isolatie van uw woning. ‘Hoe een muis vangen?’, is dan de eerste vraag die u zich stelt.

Vergif plaatsen is vaak ook gevaarlijk voor echte huisdieren als honden en katten, maar zeker ook voor jonge kinderen die u thuis heeft rondlopen of rondkruipen. Het effectief muizen vangen kunt u dan vaak ook beter aan een professional overlaten.

Als u met zekerheid heeft vastgesteld dat er een muis in huis is, kunt u zichzelf afvragen of het om een enkel exemplaar gaat of dat er sprake is van een hele familie en dus een muizenplaag, in de meeste gevallen zijn er namelijk meerder muizen in huis.

Als de bestrijding begint, wilt u er wel zeker van zijn dat alle muizen bestreden worden.

Hoe een muis vangen?

Nadat u muizen in uw huis heeft geconstateerd, dan begint de zoektocht naar de meest efficiënte manier om een muis te vangen. Een muis vangen is nog niet zo eenvoudig. De muizen zijn actief op momenten dat u dat meestal niet bent en ze zijn vaak ook nog razend snel. Met blote handen een muis vangen is vrijwel uitgesloten.

Muizen vangen met een emmer. Dat is wellicht de eerste muis-vriendelijke tegenaanval die u probeert. Niet iedereen heeft zin om zelf met de kleine beestjes geconfronteerd te worden. De kans dat een muis zich met een emmer laat vangen is zeer klein, de beestjes zijn namelijk vrij intelligent.

Een enkele muis zou u per toeval nog wel eens met een emmer kunnen vangen, maar u lost hier nooit de oorzaak van het probleem mee op. Dus in dat opzicht is een muis vangen met een emmer vrij zinloos.

Een muis vangen is dus makkelijker gezegd dan gedaan.

Effectief muizen vangen begint doorgaans met het zoeken en vinden van een een ongediertebestrijder. Vakkundige mensen die veel ervaring hebben in het bestrijden van muizen en ander ongedierte.

Hoe een muis vangen in huis?

Als u vindt dat een ouderwetse muizenval te pijnlijk is voor het vangen de van muizen, dan zijn er tegenwoordig ook lijmplankjes te vinden. Hiermee gaat het vangen van muizen wat sneller. De muis loopt over het plankje dat met lijm is ingesmeerd en blijft plakken. Als u het plankje tijdig controleert kunt u de nog levende muis elders in de natuur vrijlaten.

Echter geldt hier hetzelfde als voor muizen vangen met een emmer, u lost het probleem er niet mee op.

Muizen laten zich nu eenmaal niet gemakkelijk vangen. Als u last heeft van muizen in huis en wanneer u zich afvraagt waarmee muizen vangen, muizen vangen met lijmplank of muizen vangen met een emmer? Dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van een ervaren ongediertebestrijder.

hoe een muis vangen

Waarmee muizen vangen?

U wilt graag af van de muizen in huis, maar hoe? U heeft geen zin om zelf op jacht te gaan? Vul het aanvraagformulier op de website in en ontvangen een vrijblijvende offerte. Als u direct wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan telefonische contact op. Vakkundig en snel wordt de plaag in uw huis bestreden en u bent op een vlugge manier van het ongedierte verlost.

Muizen bestrijden

Begin vandaag nog met het bestrijden van de muizenplaag. Muizen in huis zijn niet goed voor de gezondheid (ziektes en bacteriën) en bovendien kunnen ze veel schade aanrichten, wat voor een behoorlijke kostenpost zorgt.

Muizen effectief bestrijden en verwijderen? Vraag om informatie en advies van een professional. Ongediertebestrijders worden dagelijks geconfronteerd met het effectief bestrijden van muizen. Vul online gratis en vrijblijven het aanvraagformulier in of schakel direct hulp in bij het muizen vangen in huis. U kunt als vanzelfsprekend ook telefonisch contract opnemen. U wordt dan direct vakkundig te woord gestaan.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8502, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed